UNENI DIAMOND RUNKOSÄNKY/PAULI JÄMSÉN

6.868,00

Sänky 160 x 200 6868 €.
Saatavilla myös muita kokoja.
Sängyn hintaan kuuluu asiakkaan valitsemat puiset jalat ja koristekehät.
Petauspatja ja pääty myydään erikseen.

Kuvaus

Uneni Diamond -runkopatja on kotimaassa valmistettu premium-luokan sänky, joka valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista 100 % käsityönä.
Vyöhykkeetön kaksikerroksinen aktiivipussijousitus takaa nukkujalle erinomaisen tuen ja myötäilevyyden.
Runkopatjan hengittävät materiaalit tarjoavat tasalämpöiset yöunet, jolloin unenlaatu paranee merkittävästi, ja nukkuja saa levosta energiaa.

Runkosängyssä ei ole vaahtomuovilla tuettuja reunoja. Vaahtomuoviset reunat on korvattu teräskehyksellä, johon jokainen jousi sidotaan erikseen käsityönä. Jousisto kattaa koko sängyn pinta-alan ja reuna on erittäin tukeva sekä kestävä. Reunan ansiosta sänkyyn siirtyminen ja siitä poistuminen on helpompaa sekä turvallisempaa.

Jousikenttä on tuettu jokaisesta kulmastaan Jurvan-teräksen valmistamilla erikoisjousilla, jotka takaavat ryhdikkään nukkuma-alustan pitkälle tulevaisuuteen. Jousistolla on 25 vuoden takuu.

Tuotteen valmistuksessa ei käytetä yhtään vaahtomuovia eikä tasopinnoissa ole liimauksia, sen sijaan pehmustemateriaalit on kiinnitetty käsin sitoen. Tämän ansiosta rakenne on täysin hengittävä, toisin kuin vaahtomuovilla reunustetuissa ja päällystetyissä sängyissä.

Upean kokonaisuuden kruunaavat Annalan kutomon upeat sisustuskankaat, joista voidaan valita mieleiset verhoilumateriaalit sängylle.

Diamond runkosänky on kotimainen käsityönä valmistettu tuote.

Uneni by Pauli Jämsén
Katso lisää: sankytehdas.fi

Osasto: